elmusik.xyz
Download Lagu And Video Gratis
Cari Mp3 Cari Video
SAWANGEN - PURI RATNA

Uploaded: 15 Maret 2017
Duration: 05:50
User By: Budaya Jawa
Views: 767,747
Description: LIRIK LAGU "SAWANGEN" Opo aku kurang gati Opo aku iki kurang sayang Katone tresnomu ngambang Katone atimu bimbang Sing tak jalok mung ngertine Yen tresnoku mung karo kowe Ora ono liyane Ning atiku mung ono kowe UPLOADED BY SHERLYBWI == Sawangen kae sawangen Mbulan ra kiro ninggalno bumine Sawangen kae sawangen Lintang ra kiro ninggalno langite Koyo gatiku ning kowe Koyo sayangku ning kowe Selawase mung karo kowe GROP FACEBOOK LAGU OSHING ON SMULE == Opo aku kurang gati Opo aku iki kurang sayang Katone tresnomu ngambang Katone atimu bimbang Sing tak jalok mung ngertine Yen tresnoku mung karo kowe Ora ono liyane Ning atiku mung ono kowe SALAM CINTA DAMAI LAROS BANYUWANGI == Sawangen kae sawangen Mbulan ra kiro ninggalno bumine Sawangen kae sawangen Lintang ra kiro ninggalno langite Koyo gatiku ning kowe Koyo sayangku ning kowe Selawase mung karo kowe Sawangen kae sawangen Mbulan ra kiro ninggalno bumine Sawangen kae sawangen Lintang ra kiro ninggalno langite Koyo gatiku ning kowe Koyo sayangku ning kowe Selawase mung karo kowe Koyo gatiku ning kowe Koyo sayangku ning kowe Selawase mung karo kowe
Source : Youtube.com
Download as WebM 360p Stereo" target="_blank"> Download as WebM 360p Stereo
Download as MP4 360p Stereo" target="_blank"> Download as MP4 360p Stereo
Download as 3GP 240p Stereo" target="_blank"> Download as 3GP 240p Stereo
Download as 3GP 144p Stereo" target="_blank"> Download as 3GP 144p Stereo
Related Search: Mahabarata , Last child , Last child , Dadali band , Last child , Last child , Last child , Bruno mars , Rio febrian , Bruno mars , Rio febrian , Kangen band , Cita citata , Dadali band , Hiphop jaww , Dj tik tok , Last child , Nadya akew , Kangen band , Naff , Dadali band , Wali , Terang , Westlife , Westlife , Westlife , Westlife , Dj tik tok , Nadya akew , Ayu ting ting , Ayu ting ting , Video lagu slank memang , Nadya akew , Download video lagu slank boneka tersayang , Sawangen , Reggae , Wali , Mahfud md beberkan gagal cawapres , Bajaj bajuri mila hamil kok usil episode 1 , Ipang menunggu ksempatan , Ungu , Slank satu , Kenny g havana , Dj akimilaku , Jangan salah menilai , 10 videos lucu di kerjain , Mama goyang , Jaill lucu , Jkt48 karena kau ada untuk diriku , Menanti sebuah jawaban padi , SMA MESUM , Dj akimilaku , Reggae ,